Bon Bon lansingerland

Uw beleving, onze uitdaging

Een geslaagd evenement valt of staat met de ervaring van u en uw gasten. Een unieke beleving is een must. Chique, extreem, trendy of klassiek. Alles kan en alles mag zolang het past bij uw wensen, verwachtingen eisen en behoeftes. Bon Bon zoekt graag met u de grenzen op en bedenkt creatieve (totaal)oplossingen op het gebied van culinair, styling en entertainment.

Van smaak op maat tot kant en klare concepten die in eigen huis zijn ontwikkeld. Bij u thuis of op een van de vele externe locaties. Wij werken via een projectmatige aanpak, zodat u niet voor onverwachte uitgaven komt te staan.

Wil u een offerte op maat aanvragen? Wij maken graag een passende offerte op basis van uw wensen, behoeftes en ideeën.

Van partycateraar tot creatieve smaakexperts. Laat u verrassen!

In 1984 richtte Jan Baanen samen met At de Bruin Bon Bon party service op. Het bedrijf kende een voortvarende start op het gebied van (party)catering. In 1988 deed Marcel Baanen (zoon van) officieel zijn intrede in het bedrijf. Met zijn komst is Bon Bon zich meer gaan richten op het bieden van creatieve totaaloplossingen en heeft alles in eigen beheer om van uw particuliere of zakelijke event een succes te maken.

Na anderhalf decennia gevestigd te zijn in de Cornelis Smitstraat te Alblasserdam betrok Bon Bon party service een bedrijfspand op het bedrijventerrein Vinkenwaard (400m2). Het bedrijf groeide sneller dan verwacht en daarom werkt Bon Bon sinds april 2002 vanuit een gloednieuw pand aan de Van Hennaertweg (3000m2).

Laat u verrassen door onze culinaire expertise. Taste the flavours!

SluitenAkkoord